Отборът на ЦСКА стана победител в седмото издание на турнира

...
Отборът на ЦСКА стана победител в седмото издание на турнира
Коментари Харесай

ЦСКА триумфира в детския футболен турнир Трифон Иванов“

Отборът на ЦСКА стана победител в седмото издание на шампионата за деца в памет на Трифон Иванов. Младите " армейци " приключиха победно шампионата, без да позволен нито един гол във вратата си. В конкуренцията, която е за млади футболисти, набор 2012 година, се включиха шест тима от водещи школи в страната.

До финала за купата доближиха ЦСКА и Берое. Столичани в групата си разрушиха победиха Лудогорец с 4:0 и Локомотив Горна Оряховица с 3:0, а старозагорци се постановиха с 2:1 над Левски и 4:1 над Етър. Във финалния мач " алените " вкараха по един гол през двете полувремена и победиха с оценката с резултат 2:0.
 ЦСКА и Литекс ще играят при закрити врата
ЦСКА и Литекс ще играят при закрити врата

Проверката поставя завършек на петдневния лагер на " алените " по време на паузата за национални тимове в Тетевен

В мача за третото място Лудогорец победи Левски с 2:1. Младите етърци, водени от треньора Иван Петков, в групата си с изключение на на Берое отстъпиха с 1:2 и на Левски, само че в мача за петото място разгромиха Локомотив Горна Оряховица с 9:1.

Носител на специфичния приз " Трифон Иванов " стана Васил Вълков от ЦСКА, който получи премията си от дъщерята на Трифон - Марина Иванова.

" Гордейте се с екипите на вашите тимове, гордейте се с това, че сте българи и не забравяйте това ", обърна се към младите футболисти Марина Иванова.
 Ради Кирилов за конфликта с ЦСКА: За мен всеки един мач е еднообразно значим
Ради Кирилов за конфликта с ЦСКА: За мен всеки един мач е еднообразно значим

Атакуващият състезател разяснява още идното посещение на ФК ЦСКА 1948 на ЦСКА

Купата на спечелилите бе връчена от зам.-кмета на Велико Търново проф. Георги Камарашев, а премиите връчваха още ръководителят на Зоналния съвет на БФС Бончо Генчев, секретарят Игор Бакьов и шефът на Областния съвет на БФС - Габрово и ръководител на Клуба на ветераните на " Етър " Георги Трендафилов.

Организатори на шампионата са Зоналният съвет на БФС, в партньорство с община Велико Търново и Оперативна програма " Спортни парцели и прояви ". Първото издание преди 7 години бе извоювано от Лудогорец, идващите четири от Левски, а последните две - от ЦСКА.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР