Отборът на ЦСКА-София спечели турнира за деца (родени 2007 г)

...
Отборът на ЦСКА-София спечели турнира за деца (родени 2007 г)
Коментари Харесай

Децата на ЦСКА-София спечелиха турнира Данониада

Отборът на ЦСКА-София завоюва шампионата за деца (родени 2007 г) “Данониада”, откакто на финала се наложи с 1:0 над Локомотив (Пловдив).

“Червените” излязоха от по-трудната група В, откакто реализираха сложни победи с по 3:2 над Дунав (Русе) и Славия, като и в двете срещи вкарваха победните голове най-после на мачовете си. Срещу Черноморец (Бургас) пък приключиха 1:1, само че на финала демонстрираха воля и темперамент и справедливо подвигнаха купата, връчена им от легендата Димитър Бербатов. Миналогодишните първенци от Берое през тази година въобще не стигнаха до финалната фаза. Тимът на ЦСКА-София ще показва България на Световната купа за деца Данон, която ще се организира през октомври в Барселона. Най-високото достижение на български тимове е 10-о място, което са реализирали Черноморец (Бургас) в Бразилия и Ботев (Пловдив) в Мароко.
 Финал на @@@
Локомотив (Пловдив) излезе като победител в група А, откакто победи с 2:0 ОДК Варна, с 1:0 Литекс (Ловеч) и приключи в първата си среща 1:1 със Сините камъни, само че изпусна най-малко три чисти горови положения. На 3-о място се подреди отборът на Дунав (Русе), който приключи в своята група В с 6 точки. 4-и са безспорните дебютанти Сините камъни (Сливен). Следват Черноморец (Бургас) на 5-о място, Литекс (Ловеч) на 6-о, ОДК Варна на 7-о и Славия на последното 8-о място без извоювана точка.

Финалите се играха на изкуствения терен на НСА, а уредниците очевидно не сметнаха за нужно да проведат финалния шампионат в два дни. Така се получи борбите за финала и за купата да се вземат решение в голяма горещина, защото целият заключителен шампионат бе в границите на един предиобед. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР