Отборът на ЦСКА-София ще изиграе четири приятелски срещи по време

...
Отборът на ЦСКА-София ще изиграе четири приятелски срещи по време
Коментари Харесай

ЦСКА-София ще изиграе четири контроли в Испания


Отборът на ЦСКА-София ще изиграе четири другарски срещи по време на втория предварителен лагер в Испания, който стартира от на следващия ден (23 януари). Футболистите на Стамен Белчев ще премерят сили с доста съществени противници.

Първата контрола е на 24 януари (сряда) от 17:00 часа българско време против водения от Фабио Капело китайски отбор Цзянсу Сунин.

На 27 януари (събота) ЦСКА ще срещне украинския гранд Динамо Киев, като дуелът ще стартира в 13:00 часа българско време.

Третият мач на "червените" е на 31 януари (сряда) против първенеца на Русия Спартак Москва, в който играе футболист №1 на България Ивелин Попов. Двубоят е плануван за 18:30 часа българско време.

Последната инспекция на ЦСКА в Испания е с различен китайски тим - Тянцзин Теда. Мачът е на 2 февруари (петък), като часът ще бъде конкретизиран в идващите дни.

Стадионите, на които ще се играят дуелите, ще бъдат конкретизирани в допълнение.

За всички почитатели, които ще посетят мачовете на ЦСКА на Иберийския полуостров, е значимо да знаят, че срещите ще се играят с час по-рано по отношение на България. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР