Отборът на ЦСКА-София наистина провежда групови тренировки на Панчарево въпреки

...
Отборът на ЦСКА-София наистина провежда групови тренировки на Панчарево въпреки
Коментари Харесай

Слухът излезе факт! ЦСКА-София наистина нарушава забраната

Отборът на ЦСКА-София в действителност организира групови тренировки на Панчарево макар наложеното изключително състояние и възбрана за спорт в цялата страна! Това стана ясно, откакто в редакцията на Sportal.bg дойдоха аматьорски фрагменти, направени през днешния ден на подготвителния център на " алените ". На тях се вижда, че треньорът Милош Крушчич, помощник-треньорът и анализатор Деян Фияла и кондиционният треньор Кирил Динчев вземат участие в занятие с шестима от чужденците на тима - Греъм Кери, Витаутас Черниаускас, Денис Давидов, Вив Соломон-Отабор, Стефано Белтраме и Томи Юрич. Групата от играчи и треньори играе джитбол и квадрат, което не е позволено в този миг.
 Слух за ЦСКА-София разбуни духовете в България, започват всеобщи инспекции
Както е известно, тази заран нашата медия написа, че от два дни има необоснован слух, тръгнал от близки до треньорите и играчите на отбора, по какъв начин " алените " упражняват на своята база, макар възбраната от началника на оперативния щаб за битка с ковид генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски. От оперативния щаб изрично не позволяват да се събират групи хора на едно място, като постановиха съществени санкции и най-различни забрани през последните седмици. Причината за възбраната е повече от ясна – сходни дейности заплашват здравето на доста хора в разгара на зараза, която взима хиляди жертви в целия свят.

 Именно заради това заниманията на всички футболни тимове в България, както и шампионатите бяха спрени на 13 март, когато беше оповестено изключителното състояние в страната за един месец, което обаче преди няколко дни беше удължено с още един месец - до 13 май. Казусът с ЦСКА-София не е първи, защото преди няколко дни беше направена инспекция на носителя на Купата на България Локомотив (Пловдив). Тя бе поради изявление на футболиста на " сърфовете " Лукас Масоеро, който призна, че " черно-белите " почнали да упражняват, макар възбраната, на групи от по четири индивида. Това принуди пловдивското РЗИ да се самосезира.

Припомняме, че преди няколко дни и Левски разкри, че играчите му организират занимания, само че те са следени, защото се правят по график единствено във фитнеса. " Заниманията са следени. Не се засичат повече от двама-трима индивида ", съобщи тогава изпълнителният шеф на " сините " Павел Колев. Първоначално Славия също желаеха да упражняват, само че след формалната възбрана, нещата се трансформираха.

Истината е, че всички клубове изпитват компликации, като не знаят по кое време този тежък интервал ще завърши и по какъв начин футболистите им да поддържат форма. Въпреки това е редно да се съблюдават заръките от всички, с цел да може всичко да завърши допустимо по-бързо. Така, както клубовете и футболистите, по този начин и почитателите ще могат още веднъж да правят на драго сърце нещата, които най-вече обичат, а не да седят затворени в домовете си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР