Отборът на ЦСКА София е фаворит за купата на България,

...
Отборът на ЦСКА София е фаворит за купата на България,
Коментари Харесай

Кметът на Монтана: ЦСКА София е фаворит, но ние не сме за подценяване

" Отборът на ЦСКА София е любимец за купата на България, само че " Монтана " има тим, който не е за подценяване ". Това съобщи за " Хоризонт " Златко Живков. Кметът на Монтана чака същински футболен театър на следващия ден вечер в града, когато е срещата от 1/16 финалите за купата на страната по футбол сред тимовете на " Монтана " и ЦСКА София.

" За нас е значимо представянето ни в шампионата, само че не сме отписали и мача за купата. " Монтана " е единственият тим в групата, който е без загуба. Имаме четири победи и четири равенства. Целта ни е още веднъж да играем в елита на родния ни футбол ", продължи Златко Живков. Той призна, че седмицата ще е много натоварена за всички футболисти в отбора.

" В неделя ни следва мач с " Арда " за състезание. Като домакини нямаме позволен гол и ще ми е забавно да видя най-хубавото нахлуване у нас на ЦСКА против положителната ни отбрана. За страдание ще бъдем като посетители на личния си стадион, защото в града и района има доста последователи на " алените ", които ще желаят да видят любимците си против " Монтана ". Дано стане прекрасен футболен мач и дано този тим, който е по-добър, да продължи напред ", добави Златко Живков. Чуйте още от него:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР