Отборът на ЦСКА ще се раздели с почти всичките си

...
Отборът на ЦСКА ще се раздели с почти всичките си
Коментари Харесай

Раул Албентоса: Гриша Ганчев ще махне чужденците

Отборът на ЦСКА ще се раздели с съвсем всичките си задгранични играчи поради финансовата рецесия в резултат на пандемията от ковид, твърди досегашният футболист на алените Раул Албентоса. Испанецът даде изявление за авторитетното издание " Мундо Депортиво " единствено няколко дни след разтрогването на контракта си с " алените ".
ЦСКА и Албентоса се разделиха "Футболистът прояви схващане и правилно се разбра с управлението ", пишат "червените "
" Миналата седмица, в четвъртък, притежателят на клуба ми се обади и ми сподели, че обстановката е доста неприятна и фирмите им имат доста загуби. 90% от клуба се ръководи от него с парите на фирмите му и той не може да излезе на сметка от многото задгранични футболисти. Всъщност той ми сподели, че ще махне 12 или 13 от чужденците в тима, тъй като не може да го устоя ", разяснява централният бранител.

Снимка: Lap.bg

Той още веднъж изясни, че е показал схващане като се е съгласил да разтрогне с клуба: " Играех постоянно за ЦСКА и моите съотборници ме направиха капитан. Хората бяха супер удовлетворени от мен, от моето показване. Всъщност притежателят съжалява, че напущам, само че футболът се намира в подобен миг. Все отново може да се срещнем още веднъж ", добави испанецът.

Според Албентоса ЦСКА е бил в положително положение преди Коледа и има има шансове да завоюва Купата на България.

След напускането на испанеца в сегашния състав на ЦСКА има 16 задгранични играчи.

bTV приканва: останете си у дома!
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 884 6 42 161 Света 2 334 459 3 666 160 835 600 469 Заразени* Нови Починали България 884 6 42 Света 2 334 459 3 666 160 835
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР