Отборът на ЦСКА ще подкрепи благотворителна инициатива, предприета от фенове

...
Отборът на ЦСКА ще подкрепи благотворителна инициатива, предприета от фенове
Коментари Харесай

ЦСКА ще подкрепи инициатива на фенове в Благоевград

Отборът на ЦСКА ще поддържа благотворителна самодейност, подхваната от почитатели на Пирин Благоевград. В паузата за националните тимове „ червените” ще играят контрола точно с втородивизионния клуб. Спарингът ще се организира на стадион "Христо Ботев " в Благоевград на 12 октомври (събота) от 17.00 часа.

Преди самата контрола, част от играчите на ЦСКА ще посетят благотворителните дуели, които почитателите провеждат. Целта е да се съберат средства за детското поделение на МБАЛ-Благоевград.

Ето и известието, поместено в формалния уебсайт на ЦСКА:

Гостуването на представителния ни отбор в Благоевград през паузата в шампионата с изключение на за контрола с Пирин, ще има за цел да поддържа и една отлична самодейност на локалния фенклуб. Момчетата от Youths Blagoevgrad провеждат благотворителен шампионат по минифутбол сред последователи и другари на ЦСКА. Благородната идея е под надпис "За нашата Родина, за нашите деца! ". Идеята е да се съберат средства за детското поделение на МБАЛ-Благоевград.

Преди инспекцията в събота някои от футболистите на алените персонално ще посетят срещите от конкуренцията и ще надъхат участниците. Мачът Пирин - ЦСКА ще стартира в 17:00 часа, вместо в в началото оповестения 16:30, на стадион "Христо Ботев ".

Във вторник отборът отпътува на лагер в Банско, където "армейците " ще се приготвят до инспекцията в събота. След завръщането си в София ЦСКА ще продължи с тренировките въз основата в Панчарево до идния мач от шампионата - против Локомотив в Пловдив на 20 октомври от 17:45 часа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР