Отборът на ЦСКА ще играе с “детската градина” през новия

...
Отборът на ЦСКА ще играе с “детската градина” през новия
Коментари Харесай

Ексклузивно! ЦСКА ще играе с “детската градина” през новия сезон

Отборът на ЦСКА ще играе с “детската градина” през новия сезон, научи Sportal.bg. Това се постанова поради сериозните финансови проблеми, които има клуба.
 Първо в Sportal.bg: Левски се укрепва с двама от ЦСКА
И през миналия сезон “червените” залагаха на доста от юношите си в клуба, само че край тях играеха и опитните Ивайло Стефанов, Христо Цветанов, както и младите, само че мощни волейболисти Владимир Станков и Мартин Павлов.
 Левски - ЦСКА 1:3 @@@

Към днешна дата ЦСКА сигурно ще бъде изоставен от 42-годишния някогашен национал Христо Цветанов, който минава в Левски. Много покрай това да облече “синята” фланелка е и разпределителят Владимир Станков. Все още не се знае към кой клуб ще поеме и посрещачът Мартин Павлов, който изигра мощен сезон.
 ЦСКА - Славия @@@
Всеки един от волейболистите, който може да си откри нов тим, ще бъде пуснат от управлението на “червените”, научи Sportal.bg.
 Христо Цветанов: Дано физически устоя още един, финален сезон
Не е ясно бъдещото на Пламен Шекерджиев, който през предишния сезон игра за Добруджа (Добрич) като преотстъпен, а в този момент имаше предпочитание да премине в първенеца Нефтохимик, само че на този стадий, това наподобява невероятно.
 ЦСКА - Славия @@@

И през новия сезон старши треньорът на ЦСКА ще залага на младите Георги Татаров, Димитър Димитров и Валентин Пейчев, които могат да получат помощ в играта от 47-годишния играещ треньор Ивайло Стефанов, както и от юноши на клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР