Отборът на ЦСКА победи Левски и продължава да мечтае за

...
Отборът на ЦСКА победи Левски и продължава да мечтае за
Коментари Харесай

ЦСКА спечели Вечното дерби с Левски

Отборът на ЦСКА победи Левски и продължава да мечтае за купата на България. " Червените " надделяха с 2:0 " сините " в дербито от предпоследния 9-и кръг на шампионския плейоф, като останаха единствено на точка от водача и първенец - Лудогорец, който победи Ботев Пловдив с 2:0. Този път шансът беше на страната на " алените ", откакто предните мачове през сезона, той се усмихваше на 26-кратните първенци. Тиаго Родригес (70) и Евандро (86) бяха точни, а Нуно Рейш получи червен картон в 84-ата минута.

Така 90 минути преди края на сезона Лудогорец има 76 точки, ЦСКА е със 75 точки. " Орлите " одобряват Черно море, до момента в който Ботев (Пловдив) гостува на " Българска войска ". Тимът на Гриша Ганчев ще би трябвало да победи " канарчетата ", които се трансфораха в черна котка за тях през тази пролет, след което да се надяват на неверна стъпка на първенците на " Лудогорец Арена ", с цел да детронират състава на Стойчо Стоев.

Левски пък остана трети с 66 точки, като ще играе за трета поредна година бараж за класиране в Лига Европа, който ще се състои на 28 май на стадион " Георги Аспарухов ", а съперникът ще бъде Славия или Етър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР