Отборът на ЦСКА, който лидер в класирането, стартира официалните си

...
Отборът на ЦСКА, който лидер в класирането, стартира официалните си
Коментари Харесай

Водосвет за здраве и титлата в ЦСКА

Отборът на ЦСКА, който водач в класирането, започва формалните си мачове от Първа лига с посещение на Берое в Стара Загора тази неделя от 14:15 часа.

Армейците използваха времето преди петъчната подготовка, с цел да провеждат водосвет за здраве и триумф въз основата в Панчарево.

.

Известно е, че множеството от играчите на алените са чужденци, само че без проблем съблюдаваха ритуала за здраве. ЦСКА ще тренира и в утрешния ден на клубната си база, като по-късно ще се насочи към Стара Загора.

Феновете пък към този момент изкупиха билетите в бранша за посетители. Организираните такива от Трибуна Сектор Г анонсираха преди няколко дни завръщане на стадиона и поддръжка на тима за мачовете от пролетния дял на шампионата.

Тази поръчка ще се види още в мача против Берое, защото към този момент се търгуват единствено билети в блока, който е най-близо до гостуващия бранш.

В една от страниците на алените почитатели има пуснат апел при привършване на наличностите да се купуват билети от централната естрада от блоковете, които са най-близо до Сектор А.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР