Отборът на ЦСКА гостува на Верея в своя първи двубой

...
Отборът на ЦСКА гостува на Верея в своя първи двубой
Коментари Харесай

ЦСКА тръгва на поход към титлата от Стара Загора

Отборът на ЦСКА гостува на Верея в своя първи дуел от пролетния дял на шампионата.

Наставникът на " алените " Стамен Белчев възнамерява да пусне измежду титулярите две от новите попълнения в отбора. Привлеченият на мястото на Антон Недялков - Жеферсон ще работи по левия фланг на отбраната, а Роланд Алберг ще е в ролята на нападателен халф зад тила на головата машина Фернандо Каранга. Колумбийският нападател Жан Бланко също е в групата на " алените ", само че ще остане на пейката.

 Трима отсъстващи в групата на ЦСКА за мача с Верея
Трима отсъстващи в групата на ЦСКА за мача с Верея

Стамен Белчев определите 18-те футболисти за първия мач от пролетния дял на полусезона

Въпреки някои неточности в контролите, Витаутас Черняускас ще започва годината като титуляр на вратата. Николай Бодуров и Божидар Чорбаджийски ще си партнират в сърцето на защитата, а отдясно ще е Станислав Манолев. Останалите в състава на " армейците " ще са Тиаго Родригес, Раул Лое, Кирил Десподов и Рафаел Енрике. Кристиян Малинов пропуща дуела поради наказване, а Рубен Пинто е контузен.

 Венцислав Бенгюзов пред ТОПСПОРТ: Готови сме да изненадаме ЦСКА!
Венцислав Бенгюзов пред ТОПСПОРТ: Готови сме да изненадаме ЦСКА!

Халфът на Верея разкри и дали интерес към него има от Ботев (Пд)

Верея към този момент победи на собствен терен Лудогорец и Левски, а в този момент ще се опита да стори същото и с третия любимец в шампионата. Старши треньорът Благомир Митрев съобщи в навечерието на мача, че тимът му е направил добра подготовка и няма никакъв боязън от противника. Бившият халф на Нефтохимик удостовери, че задачата пред Верея е попадане в първата шестица.

Главен арбитър на срещата е Ивайло Стоянов - Сватбата, с помощници Дениз Соколов и Мирослав Иванов. Събитията зад двете порти ще наблюдават Георги Давидов и Стефан Павлов. Делегат на БФС е Красимир Кръстев, а работата на реферите зорко ще следи Валери Цветков.

 Витаутас Черниаускас ще продължи да бъде титулярен вратар на ЦСКА
Черниаускас резервира титулярното си място в ЦСКА

Литовецът ще получи доверие от треньорския щаб
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР