Отборът на ЦСКА гостува на Санкт Якоб Парк“ на Базел

...
Отборът на ЦСКА гостува на Санкт Якоб Парк“ на Базел
Коментари Харесай

За ЦСКА предстои по-трудното на Санкт Якоб Парк

Отборът на ЦСКА гостува на „ Санкт Якоб Парк “ на Базел във втори мач от плейофите на Лигата на конференциите. Мачът от Швейцария започва в 20:00 часа и ще може да бъде следен в ефира на DIEMA SPORT.

На Gong.bg също ще проследим най-интересното от дуела.

„ Червените “ имат преднина от един гол преди визитата си. Преди тъкмо 7 дни Серхио Лопес си означи автогол, с цел да донесе минимална победа на ЦСКА на Националния стадион „ Васил Левски “.

Наставникът на отбора Саша Илич не може да разчита на санкции Брадли де Нойер, който пропусна и първия дуел с швейцарците. Между двата дуела с Базел, столичният клуб не игра среща в efbet Лига, защото отсрочи дуела си с Локомотив Пловдив.

Възпитаниците на Алекс Фрай пък съкрушиха с 5:0 за Купата на Швейцария Алшвил. Сега те ще търсят най-малко минимална победа, с цел да вкарат дуела в продължения или дузпи по сходство на елиминацията на Брьондби кръг по-рано.

Добра вест за някогашния нападател на Рен, Борусия Дортмунд и швейцарския народен отбор, е, че ще може да разчита на френското острие Жан-Кевин Огюстен, пропуснал мача на „ Васил Левски “ поради травма.

Преди към 2 години ЦСКА изненада всички, сразявайки швейцарците с 3:1 на същия „ Санкт Якоб Парк “, с цел да се класира тогава в групите на Лига Европа. Разликата със срещата отпреди 23 месеца е, че в този момент класирането в групите на Лигата на конференциите се взема решение в два мача, а не в един.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР