Отборът на ЦСКА гостува днес на Титоград в реванш от

...
Отборът на ЦСКА гостува днес на Титоград в реванш от
Коментари Харесай

Митов: Няма да си правим експерименти

Отборът на ЦСКА гостува през днешния ден на " Титоград " в реванш от първия прелиминарен кръг на Лига Европа. " Червените " завоюваха изрично с 4:0 първата среща в София, само че старши треньорът Добромир Митов съобщи на формалната си конференция в Подгорица, че футболистите му няма да подценят противника, а всеки един състезател би трябвало да потвърди, че заслужава да носи алената фланелка.

" Говорихме, че не би трябвало да има разпределяне, тъй като видяхте, че в първия мач тимът на Титоград ни сътвори много главоболия. Ще подходим изцяло съществено и отговорно. Виждате, че в нашия тим има много нови футболисти. Имаме потребност от още малко сработка и в бъдеще ще се представяме по-добре. Имаме опитни футболисти, само че и те имат потребност от сработка. Направихме неточности, които ни костваха точките в последния мач с Етър. Надявам се в бъдеще да сведем до най-малко грешките освен в отбрана, а на всички места ", съобщи Митов на формалната прескоференция преди дуела в Подгорица.

" Ние би трябвало да бъдем умни и да си извличаме поуките. Здраво сме стъпили на земята. Направихме обширен разбор с футболистите, видяха си и те грешките. Не спестяваме нищо на никого. Най-вероятно ще има ротация по състава. Надявам се всеки да покаже своя капацитет и да се показа на равнище, тъй като Титоград не е тим за подценяване. Ние сме ЦСКА и нямаме право на опити. Всеки би трябвало да си заслужи фланелката ", приключи наставникът на " алените ", които, в случай че отстраняват черногорците, във втория прелиминарен кръг ще се изправят против хърватския " Осиек ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР