Отборът на ЦСКА 1948 взе мача на сезона на Югозапад.

...
Отборът на ЦСКА 1948 взе мача на сезона на Югозапад.
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 взе мача на сезона, Арда и Добруджа вече са във Втора лига - Часът на Трета лига с Елин Топузаков

Отборът на ЦСКА 1948 взе " мача на сезона " на Югозапад. Футболистите на Валентин Илиев победиха с 2:0 Хебър (Пазарджик) в дербито на 28-ия кръг в Югозападната Трета лига. Двубоят в столичния квартал " Драгалевци " протече по допустимо най-нежелания метод - с гол от съблекалнята и ненужна дузпа в края на първата част. С успеха " алените " дръпнаха с шест точки на върха шест кръга преди края на шампионата.

И до момента в който на Югозапад интригата до последно бе " жива ", то на Югоизток и Североизток е в другата прекаленост. Няколко кръга преди края Арда (Кърджали) и Добруджа публично си осигуриха промоция за професионалния футбол, откакто с задатък надлежно от 22 и 23 точки са недостижими на върха. Този уикенд пък и водачът на Северозапад - Кариана (Ерден), може да си обезпечи при положително стичане на събитията по този начин жадувана историческа първа промоция за Втора лига.

В следващото издание на " Часът на Трета лига " детайлно анализирахме всичко случило се в четирите аматьорски групи, като, разумно, най-голямо внимание прикова дербито в Драгалевци. Лично от старши треньора на Арда Елин Топузаков пък научихме какво е настроението в Кърджали след обезпечената и на доктрина промоция, задачите до края на сезона, проектите за лятната селекция и идния сезон измежду експертите.

Северозападна Трета лига, XXVI кръг

Макар конспирация за първото място на Северозапад да няма, такава за второто място не липсва. Отборът на Севлиево дръпна с пет точки пред третия в класирането Бдин (Видин). Тимът на Анатоли Тонов завоюва с минималното 1:0 домакиниството си на Пазизан (Червен бряг) и към този момент има 5 точки преднина пред момчетата на Борислав Борисов.

Едноличен водач в Северозападната Трета лига продължава да бъде Кариана (Ерден), който има 62 точки в актива си и е единствено въпрос на време да официализира историческата си първа промоция за професионалния футбол. Вторият Севлиево е с 49 точки, а третата позиция разделят Бдин и Първа атомна с по 44 на сметката си.

Всички резултати от кръга:

Бдин (Видин) - Кариана (Ерден) 1:3
Вихър (Славяново) - Ботев (Луковит) 2:0
Янтра Габрово (Габрово) - Мизия (Кнежа) 6:0
Севлиево - Партизан (Червен бряг) 1:0
Първа атомна (Козлодуй) - Янтра (Полски Тръмбеш) 1:0
Трявна - Академик (Свищов) 0:0
Павликени - Левски (Левски) 3:1
Спартак (Плевен) - Янтра 1919 (Габрово) 3:0

Временното класиране на Северозапад вижте тук!

Североизточна Трета лига, XXXIII кръг

С разгром в Каварна Добруджа се завърна публично във Втора професионална лига. " Жълто-зелените " завоюваха с безапелационното 4:1 гостуването си на Калиакра (Каварна) и към този момент и на доктрина не могат да бъдат изместени от първото място. Нещо повече, след загубата на Суворово с 0:1 като посетител на Локомотив (Русе), отборът на Диян Божилов има към този момент цели 23 точки преднина пред главния си съперник за първото място. " Възроденият " Спартак (Варна) пък разруши с 4:0 като посетител Ботев (Нови пазар).

Всички резултати от кръга:

Септември (Тервел) - Бенковски (Бяла) 3:1
Светкавица (Търговище) - Кубрат 5:0
Ботев (Нови пазар) - Спартак (Варна) 0:4
Локомотив (Русе) - Суворово 1:0
Калиакра (Каварна) - Добруджа 1:4

Временното класиране на Североизток вижте тук!

Югоизточна Трета лига, XXVIII кръг

Промоция без игра. Такава е актуалната обстановка за състава на Арда (Кърджали), който, както Sportal.bg първи заяви, завоюва служебно против Евроколеж (Пловдив) и към този момент даже и теоретично няма шансове да бъде преместен от първата позиция. Вторият в Югоизточна Трета лига Загорец записа тежко проваляне с 2:4 от Свиленград. Тимът от Нова Загора към момента има задатък от пет точки пред третия Миньор (Раднево).

Всички резултати от кръга:

Верея 2 - Левски (Карлово) 2:0
Свиленград - Загорец (Нова Загора) 4:2
Асеновец (Асеновград) - Сокол (Марково) 0:0
Борислав (Първомай) - Атлетик (Куклен) 2:2
Ямбол - Розова котловина (Казанлък) 0:0
Карнобат - Димитровград 1:1
Арда (Кърджали) - Евроколеж (Пловдив) 3:0 (служ.)
Раковски - Гигант (Съединение) 2:0
Тунджа (Ягода) - Миньор (Раднево) 0:3 (служ.)

Временното класиране на Югоизток вижте тук!

Югозападна Трета лига, XXVIII кръг

Отборът на ЦСКА 1948 реализира значим триумф с 2:0 над Хебър (Пазарджик) в дербито на Югозападна Трета лига. Попаденията за " алените " осъществиха Томислав Павлов, който осъществя феноменално попадение още в първата минута, и Андон Гущеров, разписал се в 40-ата от дузпа.
Миньор (Перник) продължава мощната си пролетна серия, като надделя коравия отбор на Свобода (Пещера) с 4:1 като посетител. Истинско голово шоу пък сътвориха Елин Пелин и Германея (Сапарева баня). Играчите на Наско Стоилов записаха трагичен триумф с 4:3 като посетител.
 ЦСКА 1948 - Хебър @@@Всички резултати от кръга:

Ботев (Ихтиман) - Марек (Дупница) 2:1
Септември (Симитли) - Сливнишки воин (Сливница) 0:0
Пирин (Гоце Делчев) - Банско 2:2
Рилски състезател - Балкан (Ботевград) 0:1
ЦСКА 1948 - Хебър (Пазарджик) 2:0
Свобода (Пещера) - Миньор (Перник) 1:4
Беласица (Петрич) - Чавдар (Етрополе) 1:2
Вихрен (Сандански) - Пирин (Разлог) 2:1
Елин Пелин - Германея (Сапарева баня) 3:4

Временното класиране на Югозапад вижте тук!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР