Отборът на ЦСКА 1948 разгроми с 4:0 състава на Берое

...
Отборът на ЦСКА 1948 разгроми с 4:0 състава на Берое
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 си върна лидерството в Първа лига след домакински разгром над Берое

Отборът на ЦСКА 1948 разгроми с 4:0 състава на Берое в мач от деветия кръг на Първа лига.

„ Червените “ откриха резултата в 14-ата минута, когато Ивайло Чочев насочи изстрел от въздуха след дълго подаване в наказателното поле на „ зелените “. Топката се отби от десния непряк дирек на вратата и се върна към границата на пеналтерията, където връхлитащият Ангел Бастунов с обмислен изстрел се разписа в далечния низък десен ъгъл на вратаря Иван Караджов.

Съставът на Любослав Пенев затвърди по-добрата си игра на терена в Бистрица в 25-ата минута, удвоявайки преднината си в срещата. Марио Топузов бе изведен по десния фланг и центрира ниско по тревата в наказателното поле на Берое, където от Парвиз Умарбаев с удар от придвижване се разписа в горния десен ъгъл на вратата, защитавана от Караджов.

Домакините направиха преднината си в срещата класическа в 71-ата минута. Най-добрият състезател на ЦСКА 1948 през последните няколко месеца Ивайло Чочев се разписа с глава във вратата на Иван Караджов след центрира на Марио Топузов, който записа втора асистенция в мача.

Крайното 4:0 в интерес на „ алените “ оформи Александър Колев, който се разписа в 89-ата минута.

В класирането отборът на ЦСКА 1948 събра актив от 20 точки и си върна водачеството с пункт повече от втория ЦСКА. Селекцията на Петър Хубчев заема десетото място с 8 точки след девет изиграни срещи.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР