Отборът на ЦСКА 1948 представи Любослав Пенев за нов старши

...
Отборът на ЦСКА 1948 представи Любослав Пенев за нов старши
Коментари Харесай

Пенев сензационно: Като ме изгониха в 12 през нощта някой защити ли ме, че да ми се сърди сега?!

Отборът на ЦСКА 1948 показа Любослав Пенев за нов старши треньор. Ел Голеадор съобщи, че не чака почитателите на ЦСКА – София да са му ядосани за нещо, защото няма по какъв начин да работи някъде, където не е желан.

“Убеден съм, че реакцията ще е позитивна на почитателите на ЦСКА. След като не съм желан в един клуб, няма по какъв начин да работя там. Аз бях изпъден. Решение на управлението, по този начин са решили. Аз съм експерт и обичам да работя, не виждам за какво някой да се наскърбява. Преди 10 месеца някой отбрани ли ме, като ме изгониха в 12 през нощта? Някой да ме е издържал? Не би трябвало да има ядосани и афектирани. Няма оскърбление, всеки си носи отговорност. Аз съм спокоен и със самочувствие, че съм си приключил работата ”, сподели Пенев.

„Какво се случи. Поемам тима и имаме единствено девет дни за подготовка. Играем полуфинал с Лудогорец, съвършен мач и отиваме на край. Перфектно свършена работа, само че в един миг инерцията свършва. Интервюто на Гриша Ганчев е една скалъпена и режисирана работа, в която има доста погрешни неща. Има и някои истини. Каза, че след втория лагер в Банско щели да спукат топката тия чобани, след втория лагер в Турция пък доста травми. Това са обстоятелства. Това е работа на старши треньора и кондиционния треньор и всички се оплакват от футболистите. А играчите не би трябвало да се пипат, тъй като те са артистите. Със същите футболисти без новите попълнения завършихме съвършено шампионата и спечелихме купата. Това са същите футболисти отпреди 10 месеца. В изявлението на Гриша Ганев хората бяха наречени „кибиците от „ Дървеното “. Но без тях, Гриша Ганчев нямаше да бъде в ЦСКА.“

„Отборът на ЦСКА 1948 желае да развива професионален футбол, има високи цели и желае да надгражда. Винаги в идната година да бъдеш на по-високо равнище. Целите са високи, а моите са още по-високи. Най-високите цели. Ако успеем – добре, в случай че не – продължаваме и идната година ще го реализираме. Искам футболистите да работят под футболно напрежение. Всички са експерти, стартират 11, ще има смени, промени. Ще създадем една сериозна подготовка и от първия мач започваме на високи обороти“, изясни още Любо.

„Все още работим по въпросите за селекцията. Започваме медицински прегледи, по-късно отиваме на подготовка в Банско. Държиме на школата да се развива. Най-важното е профилът на футболистите, които ще привличаме. Имаме екип, който се занимава доста професионално и не чакаме да имаме някакви пречки. Две години ми е договорът и с малко повече пълномощия. За първия тим е ясно, само че и ще следя втория и третия“, сподели още Пенев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР