Отборът на ЦСКА 1948 изигра поредната си контролна среща преди

...
Отборът на ЦСКА 1948 изигра поредната си контролна среща преди
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 врътна равен с Кариана

Отборът на ЦСКА 1948 изигра следващата си контролна среща преди старта на новия сезон в efbet Лига. " Червените " направиха 1:1 с Кариана (Ерден) на стадиона в Разлог. Наставникът Красимир Балъков към момента не може да заложи на звездите Мартин Камбуров и Галин Иванов, които към този момент са част от селекцията на столичани.
 ЦСКА 1948 - Кариана @@@

Първото полувреме предложи слаб футбол, като множеството рискови разбърквания бяха пред вратата на Павел Станев от Кариана. Андон Гущеров и сътрудниците му обаче демонстрираха неакуратен мерник.
 ЦСКА 1948 - Кариана @@@

В 47-ата минута Евгени Игнатов от Кариана откри резултата, изнендвайки аварийния пазач на ЦСКА 1948 Димитър Тодоров, който не беше добре квалифициран в тази ситуация - 1:0 за тима от село Ерден.
 ЦСКА 1948 - Кариана @@@

В 56-ата минута Димитър Пиргов се оказа на точното място и от близко направи добавка, с която изравни резултата. До края " алените " имаха предимство в играта, като Васил Шопов удари страничната греда. Кариана обаче също сподели зъби, като в последната минута Жустино Мендеш изскочи на отлична позиция, само че Тодоров избави и отчасти се реваншира за грешката си при гола.
 ЦСКА 1948 - Кариана @@@

ЦСКА 1948 1:1 Кариана

0:1 Евгени Игнатов (47)
1:1 Димитър Пиргов (56)

Стартови сформира:

ЦСКА 1948: Наумов, Пиргов, Петров, Атанасов, Александров, Шопов, Климентов, Бастунов, Топузов, Младенов, Гущеров

Кариана: Станев, Дичев, Иванов, Цолов, Николов, Мичев, Личев, Петков, Игнатов, Търтов, Цеков
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР