Отборът на Царско село продължава победния си марш във Втора

...
Отборът на Царско село продължава победния си марш във Втора
Коментари Харесай

Царско село би с 2:0 в Добрич, протести и червен картон на Дружба заради головете

Отборът на Царско село продължава победния си марш във Втора професионална лига. Воденият от Никола Спасов отбор победи с 2:0 като посетител състава на Добруджа в среща от деветия кръг на шампионата. В герои за “царете” се трансфораха голмайсторът Георги Минчев и сътрудника му в защита Георги Хашев.

Двамата “убиха” интригата на стадион “Дружба” в средата на втората част, когато се разписаха в границите на 180 секунди - сред 67-ата и 70-ата минута. И при двете попадения обаче домакините имаха бурни искания, че са паднали от засада. Веднага след последния съдийски сигнал на Стефан Павлов, откакто домакините потърсиха сметка на арбитъра за двете попадения на гостите, червен картон получи вратарят Димитър Илиев.

С триумфа Царско село събра 24 точки в актива си и продължава да бъде еднолично отпред в класирането, надалеч пред директните си преследвачи Монтана, Арда (Кърджали) и ЦСКА 1948. След провалянето на домашна сцена пък обстановката за Добруджа стана още по-тежка. Тимът на Диян Божилов се свлече още по-надолу в класирането и към този момент е 14-ти с 8 точки на сметката си. ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА ПРОГРАМАТА НА ДОБРУДЖА ПРОГРАМАТА НА ЦАРСКО СЕЛО КЛАСИРАНЕТО ВЪВ ВТОРА ЛИГА ГОЛМАЙСТОРИТЕ В ГРУПАТА Втора лига 9 кръг, неделя 30 септември  Добруджа 0:2краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР