Отборът на Тотнтъм среща Манчестър Сити в първи четвъртфинал от

...
Отборът на Тотнтъм среща Манчестър Сити в първи четвъртфинал от
Коментари Харесай

Футболни прогнози от Шампионска лига: Тотнъм срещу Манчестър Сити

Отборът на Тотнтъм среща Манчестър Сити в първи четвъртфинал от Шампионска лига. Тук ще опитаме да разшифроваме мача преди реферът Бьорнд Кайперс да даде първия съдийски сигнал - ето и няколко подбрани за вас футболни прогнози за британското дерби в най-комерсиалния клубен шампионат:
Не пропускайте опцията да удвоите средствата, които сте отделили за спортни залози, като 7777.bg предлага 100% бонус първи депозит до 100 лв. (18+) .
Картони : Над 3,5 картона (коефициент 1.40)
Отборът на Тотнъм излиза като безапелационен атусайдер в мача. В предходните пет срещи пък постоянно дуелите сред двата отбора се виждат повече от три картона в срещата. Въпреки това един от главните футболисти в състава на Маурисио Почетино – Ерик Дайър, няма да играе. Имено поради него играта на Тотнъм ще претърпи промени, а шпорите не са подготвени да предложат опция на Манчестър Сити, тъй че ще можем да чакаме по-груба игра от страна на домакините в срещата.

Корнери : Под 8.5 (коефициент 3.45)
Отборите на Тотнъм и Манчестър Сити всекидневно не си вършат доста корнери. Двата отбора, като се изключи че разчитат на набези през средата на терена, то също по този начин заобикалят да позволяват статични положения. Това е общоизвестен факт сред двата отбора, като междинната численост ъглови удар сред двата отбора в последните пет мача е 4.
Голове – Под 2,5 (коефициент 2.00
Очакванията ми за срещата са за под 2,5 гола. Причината – и двата тима не са готови да продължат напред. Първо Тотнъм приема прекомерно мощен тим на новия си стадион, само че и подобен, който познава извънредно добре. Манчестър Сити пък от своя страна ще е удовлетворен от нискорезултатен дуел, който да даде опция на настоящия първенец на Англия да нападна положителен резултат на реванша.

Първи голмайстор - Хари Кейн (коефициент 6.10, да означи когато и да е - 2.90)

Нападателят на Тотнъм в този мач ще бъде наблюдаван под лупа, а той обожава тези маове. Кейн е индивидът, който „ носи” Тотнъм в огромните борби. Любимецът на огромна част от северен Лондон е футболист, който е отбелязал 4 от осемте гола на тима си в елиминационна фаза. Именно поради това не пропущаме опцията да накаже вратата на Сити пръв. Ако има човек, който да може да го стори, то сигурно е Кейн.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР