Отборът на Тотнъм ще се опита да привлече голмайстора на

...
Отборът на Тотнъм ще се опита да привлече голмайстора на
Коментари Харесай

Тотнъм си хареса голмайстора на Фенербахче

Отборът на Тотнъм ще се опита да притегли голмайстора на Фенербахче Ведат Мурики. По информация на „ A Spor “ лондончани към този момент са създали съответна оферта за косовския национал, която е била на стойност 4,5 милиона паунда. В материала се оповестява, че „ фенерите " нямат желание да се разделят с най-хубавия си нападател за по-малко от 20 милиона.

26-годишният Мурики вкара 25 гола за Ризеспор в турското състезание предишния сезон и това му обезпечи трансфер във Фенербахче, където продължи да бележи. През актуалната акция има 25 мача и 13 гола в шампионата.

Нападателят впечатли и с представянето си в квалификациите за Евро 2020. Той вкара едно от попаденията за косоварите при успеха им против България с 3:2 на стадион „ Васил Левски ", разписа се за 1:1 против Чехия и при триумфа с 2:0 против Черна гора, а също така означи гол на Англия при провалянето с 3:5.

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо желае да вземе Мурики за запаса на Хари Кейн, който пропусна много мачове през сезона поради травма и това повлия съществено на представянето на „ шпорите “.

Grealish Revisted: Levy’s £4.5m Offer For Decent Striker Support | report: https://t.co/We6XrdyxJJ
— Spurs News (@SpursNewsApp) May 21, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР