Отборът на Тотнъм постигна престижен успех над Ювентус с 3:2

...
Отборът на Тотнъм постигна престижен успех над Ювентус с 3:2
Коментари Харесай

Кейн вгорчи дебюта на Сари начело на Юве

Отборът на Тотнъм реализира влиятелен триумф над Ювентус с 3:2 в предсезонна контрола от шампионата Международна купа на първенците, играна в Сингапур.

Това бе формален дебют на новия старши треньор на „ Старата госпожа “ Маурицио Сари, който дойде в Торино от Челси. Лондончани започнаха по-добре срещата и поведоха посредством Ерик Ламела по-късно над половин час игра, като по този метод приключи и първата част, а всичко най-интересно остана за второто полувреме.

Завърналият се след престой чартърен от Челси Гонсало Игуаин изравни в 56-та минута, а малко по-късно огромната звезда на „ бианконерите “ Кристиано Роналдо направи цялостен поврат. Това, обаче, надалеч не бе всичко в дуела, откакто възпитаниците на Маурисио Почетино на собствен ред обърнаха развоя на събитията, с цел да се поздравят с крайния триумф.

Героят от полуфинала-реванш с Аякс в Шампионската лига Лукас Моура възвърне равенството в 65-та минута, а Хари Кейн оформи цялостния поврат след извънредно попадение от центъра на терена в третата минута на добавеното време. В сряда „ бианконерите “ играят с Интер, а „ шпорите “ ще се изправят против Манчестър Юнайтед. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР