Отборът на Тотнъм постигна изключително убедителна победа като домакин, надигравайки

...
Отборът на Тотнъм постигна изключително убедителна победа като домакин, надигравайки
Коментари Харесай

Тотнъм прегази Ливърпул за четвърта поредна победа


Отборът на Тотнъм реализира извънредно безапелационна победа като хазаин, надигравайки с 4:1 Ливърпул в дербито от 9-ия кръг на Висшата лига. По този метод момчетата на Маурисио Почетино записаха четвърти следващ триумф в шампионата. Много мощен мач за „ шпорите “ изигра водачът на отбора Хари Кейн, който се отличи с два гола и асистенция, а по един път се разписаха още Сон и Деле Али.

Намиращият се в страхотна форма Кейн откри резултата още в 4-ата минута, откакто бе изтърван от отбраната на мърсисайдци и останал на чиста позиция вкара за 1:0. Осен минути по-късно британският национал асистира на Сон, който удвои задатъка на домакините.

В 24-ата минута едно от летните попълнения на Ливърпул Мохамед Салах върна едно попадение. В типичния си жанр египетският национал надбяга противниковата отбрана и с доста акуратен удар понижи на 1:2

Надеждите на „ алените “ да вземат нещо от гостуването си в Лондон обаче се изпариха в самия завършек на първото полувреме, когато Деле Али бе оставен изцяло непокрит фронтално против вратата и от към 13 метра вкара за 3:1 в интерес на Тотнъм.

След почивката играчите на Маурисио Почетино узакониха триумфа си с четвърто попадение, което още веднъж бе дело на Хари Кейн. Голмайсторът на лондончани оформи крайното 4:1 в 56-ата минута.

С триумфа Тотнъм заема третата позиция в класирането с актив от 20 точки, колкото има и вторият Манчестър Юнайтед. Ливърпул е девети с 13 пункта, като „ алените “ към този момент са в серия от три мача без победа във Висшата лига. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР