Отборът на Тотнъм победи с 4:0 Цървена звезда в двубой

...
Отборът на Тотнъм победи с 4:0 Цървена звезда в двубой
Коментари Харесай

Тотнъм надви Звезда, Сон се съвзе от тежкия момент с два гола

Отборът на Тотнъм победи с 4:0 Цървена звезда в дуел от груповата фаза на Шампионска лига и съвсем несъмнено ще се класира за 1/8-финалите на шампионата. Стартиралият за първи път като титуляр за “шпорите” Джовани Ло Селсо откри в 34-ата минута, а през втората част Хюн-Мин Сон заби два бързи гола. Кристиан Ериксен добави четвъртото попадение.

Англичаните започнаха добре, като още първоначално имаха искания за дузпа. При инспекцията с ВАР обаче стана ясно, че топката е срещнала бедрото на футболист на Звезда.

В 13-ата Хари Кейн пропусна добър късмет за разкриване на резултата.

Сърбите бяха на крачка от откриващо резултата попадение в 23-ата минута. Тогава на Милан Павков му остана единствено да преодолее Пауло Газанига, само че ударът му беше слаб и вратарят избави.

Тотнъм излезе напред в 34-ата минута след комична поредност от греди и пропуски. След контраофанзива Хари Кейн и Сон уцелиха гредите, само че в последна сметка Ло Селсо беше прецизен.

Сърбите пропуснаха да изравнят в 44-ата, когато пък карамбол в полето на Тотнъм докара до две греди, само че топката по този начин и не влезе в мрежата. И двете греди бяха след докосвания на играчи на гостите - на Газанига и Давинсон Санчес.

link1 " >  GettyImages/Gulliver
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР