Отборът на Тотнъм излезе с официална декларация, в която съобщава,

...
Отборът на Тотнъм излезе с официална декларация, в която съобщава,
Коментари Харесай

Тотнъм наложи сурова санкция на черноборсаджии

Отборът на Тотнъм излезе с публична декларация, в която оповестява, че е наложил наказване за неустановен период на трима притежатели на сезонни карти на отбора поради опита им да продадат билетите си за финала на Шампионската лига чрез непозволена интернет платформа.

“Още един път желаеме да подсетим всички наши почитатели, че всеки закупен билет може да се употребява единствено от лицето, снабдило се с него от клуба. Прехвърлянето или продажбата на билети посредством неофициални средства нарушава нашите правила и е незаконно. Ще гледаме да предприемем най-суровата допустима глоба против всеки, махленски в сходна активност, в това число и лишаване на сезонната карта.

The Club has this week issued indefinite bans to three Season Ticket Holders who have listed their @ChampionsLeague Final tickets for sale on a secondary ticketing platform.

We shall look to take the strongest possible action against anyone found to be engaging in such activity.
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) May 21, 2019 Освен това в случай че разберем, че билети се продават от техните притежатели след вземането им, дружно с УЕФА и Wanda Metrpolitano ще анулираме истинските билети за мача, което значи, че с тях няма да може да се влезе на стадиона. Моля, не разваляйте едно от най-големите събития в клубната история, като продавате билета си, с цел да извлечете облага от други почитатели на “шпорите”. Както постоянно, съветваме последователите да не купуват билети от неофициални източници. Тези билети може да са невалидни или фалшифицирани”, се споделя още в известието.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР