Отборът на Тотнъм е изправен пред угрозата да не има

...
Отборът на Тотнъм е изправен пред угрозата да не има
Коментари Харесай

Големи проблеми за Нуно Санто преди дербито с Челси

Отборът на Тотнъм е изправен пред угрозата да не има разполагаем нито Лукас Моура, нито Стивън Бергвайн за дербито с Челси в неделя. Лондонският конфликт съвсем несъмнено ще пропусне и южнокорейската звезда на отбора Хюн-Мин Сон.

Това значи, че с изключение на централния нападател Хари Кейн, „ шпорите “ ще разполагат единствено с Деле Али и Брайън Хил в предни позции. Това може да принуди мениджъра Нуно еспирото Санто още веднъж да промени групировката, откакто предишния уикенд игра с „ елмаз “ в полузащита при загубата от Кристъл Палас.

„ Наистина е мъчително, рано е да се каже за неделя. Физиотерапевтите работят с тях. Беше извънредно, в случай че би трябвало да бъда почтен “, съобщи Санто след равенството 2:2 против Рен в Лигата на конференциите.

„ Нека не се крием зад нищо. След мача с Уотфорд всичко, което се случи, не беше доста положително за нас. Но това е футбол и ние знаем, че това е миг, който би трябвало да преодолеем. Днес (б.р. - вчера) се опитахме да измислим друго решение, мислейки за мача в неделя. Но става въпрос за превъзмогване на трудности. Това сигурно ще ни направи по-силни за бъдещето “, продължи португалецът.

„ Вкарахме, след което загубихме контрола. Играхме против добър тим, който ни сътвори някои проблеми “, добави още Нуно Санто.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР