Отборът на Торино завърши по отличен начин сезона в италианската

...
Отборът на Торино завърши по отличен начин сезона в италианската
Коментари Харесай

Торино завърши кампанията с победа в Генуа


Отборът на Торино приключи по отличен метод сезона в италианската Серия А, откакто „ биковете “ завоюваха с 2:1 гостуването на Дженоа в среща от последния 38-и кръг.

Гостите стигнаха до триумфа, разписвайки се по един път в двете полувремена. Първо в 30-ата минута Яго Фалке даде преднина за своя отбор, реализирайки след отлична асистенция на Андреа Белоти. Торино удвои задатъка си в 58-ата минута посредством Даниеле Басели. Единственият гол за домакините падна в 80-ата минута и бе дело на Горан Пандев. Три минути по-късно торинци останаха с човек по-малко, откакто Ансалди получи втори жълт картон, само че макар численото си предимство Дженоа не съумя да стигне до изравнително попадение.

Успехът бе втори подред за Валтер Мадзари, като отборът ще приключи на десетата позиция в крайното класиране с актив от 54 точки. От своя страна пък Дженоа завършва акцията с отрицателна серия от четири следващи загуби в шампионата. „ Грифоните “ са 12-и с 41 точки, като могат да паднат до 13-а позиция, в случай че по-късно през днешния ден Болоня завоюва гостуването си на Удинезе. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР