Отборът на Торино поднесе изненадата в 1/8-финалите на турнира за

...
Отборът на Торино поднесе изненадата в 1/8-финалите на турнира за
Коментари Харесай

Десетима от Торино шокираха Милан насред Сан Сиро и го изхвърлиха от Купата на Италия

Отборът на Торино сервира изненадата в 1/8-финалите на шампионата за Купата на Италия, откакто отстрани настоящият първенец на Италия Милан след победа с 1:0 като посетител след продължения.

Впечатляващото в триумфа на " биковете " бе, че те играха с човек по-малко от 70-та минута на срещата, когато бранителят Кофи Джиджи бе изпъден за втори жълт картон.

Макар и останал с десетима футболисти, отборът на Торино резервира вратата си суха, като с съществена заслуга за това бе вратарят Ваня Миленкович-Савич, който на няколко път блесна с значими спасявания.

През първото полувреме и гредата се притече на помощ на гостите в 26-та минута на срещата, когато Шарл Де Кеталаре стреля с глава след центриране от ъглов удар.

Така се стигна до 114-та минута на мача, в която Браян Байейе бе изведен отдясно, след което комбинира с Мишел Адeпо, който от близко преодоля Чиприан Татарушану, с цел да даде задатък на Торино.

В оставащото време до края Милан се опита да стигне до равенството, само че с пропуски се регистрираха Давиде Калабрия и Тео Ернандес.

По този метод насладата остана за тима на Торино, който с триумфа на " Сан Сиро " си обезпечи място на четвъртфиналите в шампионата за Купата на Италия, където " биковете " ще гостуват на спечелилия от срещата сред Фиорентина и Сампдория.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР