Отборът на Торино победи с 3:1 Лацио в срещата между

...
Отборът на Торино победи с 3:1 Лацио в срещата между
Коментари Харесай

Торино не даде шанс на десет орли

Отборът на Торино победи с 3:1 Лацио в срещата сред двата отбора от 16-ия кръг в Серия " А ", играна на " Олимпико ". За това развиване на мача много оказа помощ аленият картон на Чиро Имобиле в края на първото полувреме. След това през втората част гостите преобладаваха и стигнаха до триумфа с попадения на Алекс Беренгер в 54-ата, Томас Ринкон в 64-ата и Симоне Едера в 73-ата минута. За домакините пък се разписа Луис Алберто в 69-ата минута.

Първото полувреме бе равностойно, като и двата отбора имаха своите положения. Още в 4-ата минута Андреа Белоти удари греда, а по-късно сериозен пропуск за гостите направи и Кристиан Молинаро в 24-ата минута. За Лацио пък положителни удари насочиха Адам Марушич в 22-ата и Луис Алберто от фаул в 42-ата минута.

Най-спорният миг пристигна в 44-ата минута. Тогава съдията не отсъди дузпа след игра с ръка в наказателното поле на Яго Фалке. Това разгорещи пристрастеностите на терена и Чиро Имобиле отговори на провокация на Николас Бурдисо като го удари с глава в лицето. Реферът Пиеро Джакомели реши да изгледа повтаряне на обстановката и до момента в който домакините чакаха да получат дузпа, арбитърът реши друго и извади пряк червен картон на Имобиле.

С човек по-малко за Лацио стана много мъчно да удържа натиска на Торино през второто полувреме. В 54-ата минута гостите стигнаха до разкриване на резултата. Алекс Беренгер напредна отляво и опита пас, който не се получи. топката обаче се върна в испанеца, който този път реши да стреля и съумя да означи за 0:1.

Десет минути по-късно се стигна и до втори гол във вратата на Томас Стракоша. Томас Ринкон открадна една топка в средата на терена, напредна и с хубав удар не остави шансове на вратаря.

Лацио съумя да върне интригата в 69-ата минута, когато Луис Алберто с самостоятелен пробив нахлу в наказателното поле и технично трансферира вратаря за 1:2.

Радостта на домакините обаче бе къса и в 73-ата минута Торино стигна до трети гол. Едера получи пред наказателното поле и със мощен удар по земя оформи крайното 1:3.

С тази победа Торино излезе на 8-ата позиция в класирането с 23 точки. Лацио пък се намира на 5-ото място с 32 точки в актива си.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

Серия А 16 кръг, понеделник 11 декември  Лацио 1:3краен резулат  Торино
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР