Отборът на Тихоокеанската дивизия се наложи с 5:4 селекцията на

...
Отборът на Тихоокеанската дивизия се наложи с 5:4 селекцията на
Коментари Харесай

Отборът на Тихоокеанската дивизия спечели Мача на звездите в НХЛ

Отборът на Тихоокеанската дивизия се наложи с 5:4 селекцията на Атлантическата дивизия във финалния конфликт и завоюва Мача на звездите в Националната хокейна лига за трети път в последните пет сезона след 2016 и 2018 година.

Томаш Хертл от Сан Хосе вкара победния гол 2:36 минути преди края и оказа помощ на тима си да стигне до поврат, откакто изоставаше с 1:3 след първата част.

Елиас Петерсон от Ванкувър се разписа два пъти за спечелилите, а Леон Драйзайтл от Едмънтън се отличи с гол и асистенция. Макс Пачорети от Лас Вегас също осъществя.

Well, Matthew Tkachuk (@TKACHUKycheese_) and Leon Draisaitl are making things happen out there. #NHLAllStar

: https://t.co/rSkaLswOxv @NHLonNBCSports
: https://t.co/6MkI69aK8P @Sportsnet pic.twitter.com/vIanR7DNV2
— NHL (@NHL) January 26, 2020
Давид Пастрънак от Бостън и Жонатан Юбердо от Флорида приключиха с по гол и асистенция във финала за Атлантическата дивизия, а Тайлър Бертузи от Детройт и Виктор Хедман от Тампа Бей също вкараха.
На полуфиналите Атлантическата дивизия завоюва с 9:5 против отбора на дивизия Метрополитън, а Тихоокеанската дивизияа надви с 10:5 над състава на Централната дивизия.

Чехът Пастрънак беше избран за най-полезен състезател (МВП) в мини-турнира, откакто записа общо 4 гола и 2 асистенции в двете срещи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР