Отборът на Тамбов разгроми Криля Советов с 3:0 в дербито

...
Отборът на Тамбов разгроми Криля Советов с 3:0 в дербито
Коментари Харесай

Тамбов разгроми Криля Советов в дербито на дъното в Премиер лигата

Отборът на Тамбов разгроми Криля Советов с 3:0 в дербито на дъното от 22-ия кръг на съветската Премиер лига. Двубоят се организира в Нижний Новгород, а основен арбитър беше московчанинът Сергей Карасьов.

Двата тима се нуждаеха обезверено от точки, защото се намираха в рисковата зона - Тамбов вървеше предпоследен, а Криля Советов бе с едно място по-напред, изпреварвайки го единствено по голова разлика.

Резултатът беше открит в 33-ата минута, а създател на първото попадение стана Георгий Мелкадзе, който играе чартърен от Спартак Москва. В 54-ата минута Тмбов удвои задатъка си с гол на Владимир Обухов. В самия завършек на мача Антон Килин оформи крайния резултат след асистенция на...вратаря Гиорги Шелия.

Двата тима се нуждаят обезверено от точки, защото се намират в рисковата зона - Тамбов е предпоследен, а Криля Советов е с едно място по-напред, изпреварвайки го единствено по голова разлика.
Така Тамбов записа втори триумф през сезона над Криля Советов след успехас 4:1 в края на месец февруари.
С триумфа Тамбов събра 25 точки и се изкачи на 11-ата позиция, до момента в който Криля Советов остана 15-и с 22. Премиер Лига 22 кръг, понеделник 16 март  ФК Тамбов 3:0краен резулат  Криля Советов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР