Отборът на Суонзи победи с 2:1 при гостуването на Уиган

...
Отборът на Суонзи победи с 2:1 при гостуването на Уиган
Коментари Харесай

Суонзи постави рекорд след бой над Уигън

Отборът на Суонзи победи с 2:1 при гостуването на Уиган в дуел от 15-тия кръг на Чемпиъншип. Това е рекорден за клуба 9-ти следващ мач без загуба при посещение, като точни за състава на "лебедите " бяха Нейтън Дайер и Сам Стърдиж. За домакините прецизен беше Кийфър Мур от дузпа.

В 12-та минута Суонзи нанесе своя първи удар в мача и той се оказа голов. След композиция по левия фланг косоварският атакуващ халф Берсант Челина откри Дайер на точката на дузпата и крилото не сгреши, с цел да изведе тима си напред в резултата.

Радостта на момчетата на Стив Купър обаче продължи единствено 9 минути. В 21-та минута беше отсъдена дузпа в интерес на "латикс ". Зад топката застана Кийфър Мур и той не сгреши, с цел да направи резултата 1:1.

Двубоят не предложи оттова насетне прекалено много вълнуващи моменти, като равенството изглеждаше като логически резултата. Във втората минута на добавеното време обаче гостите откраднаха триумфа. След контраофанзива Конър Робертс откри главата на младока Сам Стъридж и той не сгреши, с цел да направи резултата 2:1

Така Суонзи излезе краткотрайно най-малко на 1-то място в калсирането във второто равнище на британския футбол. Уигън, от своя страна, остана 18-ти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР