Отборът на Страсбург направи предпоследна крачка към класиране за груповата

...
Отборът на Страсбург направи предпоследна крачка към класиране за груповата
Коментари Харесай

Елиминиралите Локо Пд французи огорчиха полуфиналист в ЛЕ

Отборът на Страсбург направи предпоследна крачка към класиране за груповата фаза в Лига Европа. Момчетата на Тиери Лори реализираха изненадваща за мнозина победа с 1:0 над Айнтрахт Франкфурт в първи мач от плейофите.

През предишния сезон германците стигнаха до полуфиналите в шампионата, където отпаднаха от Челси след осъществяване на дузпи. По тази причина и непокътнатото главно ядро от играчи те наподобяват като отявления любимец в дуела, само че след седмица ще би трябвало да вършат поврат в общия резултат, в случай че желаят да повторят миналогодишните си геройства.

На „ Стад дьо ла Мино” конфликтът беше извънредно равносилен, а Страсбург съумя да се възползва от едно осъществяване на корнер преди почивката. В 33-ата минута Димитри Лиенар центрира от ъглов удар, а Кевин Зохи реагира най-добре в заформилото се меле, с цел да означи от 2-3 метра за 1:0.

След почивката домакините се заеха съществено със задачата да запазят минималната преднина и се оправиха. Със сигурност обаче нищо в конфликта не е решено, а окончателният отговор ще получим на „ Комерцбанк Арена” след 7 дни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР