Отборът на стартира участието си в новия сезон на efbet

...
Отборът на стартира участието си в новия сезон на efbet
Коментари Харесай

Берое се изправя срещу коварен съперник на старта

Отборът на започва присъединяване си в новия сезон на efbet против (Враца) довечера от 20,45 часа. Двубоят под Аязмото ще бъде управителен от рефера Ивелин Занев от. Това е 56-то присъединяване на в елита на българския футбол.

Днешната среща е под номер 59 сред двата отбора, а в тях „ зелено-белите “ имат 28 победи. Равенствата са 8, а е спечелил 22 дуела. Головата разлика е 99-68 в интерес на. Най-честият резултат сред двата отбора е 2:0 в интерес на (7 пъти), а последният дуел сред двата отбора бе през предишния сезон, когато врачани завоюваха семейството си с 1:0.

Беройци разчитат на сполучлив старт, като залогът за това е треньорът Петър, който няма загуба отпред на в първия кръг, откогато за първи път в кариерата си пое отбора през сезо 2012/2013 година. няма проблеми с осъдени и контузени състезатели. Същото се отнася и за сътрудника му отпред на Ботев Росен, който размени Даниел Моралес.

Очаква се да заложи на най-малко 6-7 от новите попълнения в отбора на врачани. Ботев си слага високи цели за новия сезон, като желае да избегне битката за оцеляване.

Вероятни сформира:

:,,,,,,,,,, Да.

Ботев (Враца):,,,,,,,,,,.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР