Отборът на Спортист 2009 (Своге) с Христо Йовов в състава,

...
Отборът на Спортист 2009 (Своге) с Христо Йовов в състава,
Коментари Харесай

Бижутера и тимът му отпаднаха на дузпи от Аматьорската лига

Отборът на Спортист 2009 (Своге) с Христо Йовов в състава, отпадна от шампионата за Купата на Аматьорската футболна лига, откакто отстъпи с дузпи в семейството си на Бенковски (Костенец), в мач от втория кръг на квалификациите на област София. Редовното време приключи 1:1, след което гостите надвиха с 5:3 при осъществяването на 11-метровите наказателни удари. Играещият треньор на домакините и легенда на Левски Христо Йовов влезе през последните 25 минути, само че все пак не съумя да помогне на отбора си да се класира напред. Бижутера се понрави с две отлични отигравания, само че гостите резервираха равенството до последния съдийски сигнал.

Изненадващо гостите поведоха в 20-ата минута след гол на Мариян Кръстев, по-добрият тим на терена през първите 45 минути, бе този на Своге, който въпреки всичко стигна до равенството в 42-ата минута. Таранът на отбора Йорданов бе прецизен.

 Въпреки влизането на Йовов, играчите на Своге не съумяха да стигнат до цялостен поврат, а при дузпите вратарят на Бенковски Тони Димитров се трансформира в воин. Стражът вкара една от дузпите, а също по този начин и хвана две дузпи на домакините. Освен него Мариян Кръстев, Радослав Златков, както и играещият треньор и капитан Ивайло Златков се разписаха за гостите, които ще одобряват Чавдар (Етрополе) в третия кръг на шампионата на 11 октомври.

Днешните противници са водачи в своите групи - Спортист 2009 (Своге) има четири победи в първите четири кръга на ОФГ на зона София-Запад, до момента в който Бенковски, който също има четири триумфа от четири мача, е водач в ОФГ на зона София - Изток.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР