Отборът на Sportal.bg е новият шампион на VIVACOM Media Cup.

...
Отборът на Sportal.bg е новият шампион на VIVACOM Media Cup.
Коментари Харесай

Sportal.bg грабнаха купата от турнира VIVACOM Media Cup 2019

Отборът на Sportal.bg е новият първенец на VIVACOM Media Cup. Този уикенд за трета поредна година се състоя шампионатът, който беше проведен от Българския футболен съюз и формалния сътрудник на федерацията VIVACOM, а всичките срещи се организираха на терените на Национална футболна база " Бояна ".
Тимът на най-големия състезателен уебсайт в България изрично надигра своите съперници, като завоюва всичките си мачове от конкуренцията. Отборът на спечелилите бе в в състав: Владимир Стоянов, Ясен Тошев, Мартин Томанов, Мартин Стоичков, Йордан Кроснаков, Милен Николов, Илия Иванов и Веселин Маринов.

В първия ден на шампионата след оспорвани борби в груповата фаза бяха излъчени четвъртфиналните двойки, в които тимът на Bulgaria On Air победи Българска телеграфна агенция с 6:2, " 24 часа " се наложи с дузпи над БНР, Sportal разгроми Българска национална телевизия с 5:0, а bTV надви над Дарик със 7:3. По този метод бяха избрани и полуфиналите, които се състояха през днешния ден. Шампионът от предните две издания Bulgaria On Air беше детрониран от Sportal. Отборът на спортния уебсайт надделя съперника с 4:1, макар че губеше в резултата на почивката. Така взеха реванш и за. изгубения край след осъществяване на дузпи през 2018 година. В другия полуфинал " 24 Часа " отстъпи с 0:1 на bTV.

Играчите на Sportal бяха безапелационни в борбата за златните медали, в която разгромиха bTV с 8:2, откакто към този момент ги бяха победили с 5:1 в груповата фаза. Третото място остана за състава на Bulgaria On Air, които две следващи години се окичват със златните медали, само че този път откакто надвиха над тима на " 24 часа " с 3:2, им се наложи да се задоволят с бронзовото отличие. Призьорите на шампионата бяха наградени от Цветелина Арсова, специалист ПР и Външни връзки " Комуникации " във VIVACOM, както и от националния селекционер Красимир Балъков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР