Отборът на Спартак (Варна) привлече най-качественото си попълнение през лятото.

...
Отборът на Спартак (Варна) привлече най-качественото си попълнение през лятото.
Коментари Харесай

Трансферен удар: Спартак взе двукратен носител на Купата на България!

Отборът на Спартак (Варна) притегли най-качественото си попълнение през лятото. Треньорът Деян Божилов разгласи, че контракт с клуба ще подпише 34-годишния централен бранител Иво Иванов, който е повторен притежател на Купата на България с Берое през 2010-а и 2013-та година.
„ Иво идва при нас поради мен, и през днешния ден или на следващия ден ще направи първа подготовка. Добре е, че успяхме да го притеглим, защото с опита и качествата си ще внесе сигурност и непоклатимост в отбрана, а младите ще израстват край него.”, съобщи за ”Петел” Божилов.

За последно Иванов игра за Верея, а през този месец е поддържал форма с Казанлък. Наскоро се е появила опция бранителят да заиграе в Армения, само че прехвърлянето е пропаднал.

Междувременно Божилов съжалява, че са разочаровали своите последователи с тежката загуба с 0:5 от Нефтохимик на старта във Втора лига. Божилов счита, че са подходили с прекомерно огромен почит към съперниката, само че се надява, че ще преодолеят шока от старта и ще покажат друго лице против Хебър.

Ето какво сподели Диян Божилов за „ Петел”:

„ Когато загубиш с подобен огромен резултат, каквото и да кажеш, няма да има стойност. Аз най-вече скърбя, че разочаровахме почитателите на Спартак, които подкрепяха тима от самото начало от трибуните. Очарован съм от тях. Ние сме им длъжници, само че съм уверен, че ще им се реваншираме.

Мисля, че подходихме с прекомерно огромен почит към Нефтохимик и първият им гол падна след наша груба самостоятелна неточност. Вторият пък пристигна незабавно след неспасяем удар от фаул. Опитахме да се върнем в мача при започване на второто полувреме, само че тъкмо тогава получихме трети гол и всичко свърши.

Загубата е мъчителна, само че нямам доверие да ни прекърши душевен. Ще се подготвим добре през седмицата и против Хебър ще видите един радикално друг Спартак.”
Втора лига 1 кръг, събота 20 юли  Нефтохимик 5:0краен резулат  Спартак (Варна)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР