Отборът на Спартак (Варна) изгуби от осмия във Втора лига

...
Отборът на Спартак (Варна) изгуби от осмия във Втора лига
Коментари Харесай

Спартак с тежко поражение от Локо ГО

Отборът на Спартак (Варна) изгуби от осмия във Втора лига Локомотив (ГО) с 0:3 във втория си надзорен мач от зимната подготовка, игран в девненския квартал " Повеляново ".

Резултата в интерес на " железничарите " откри Димитър Юруков в 7-ата минута, а в 25-ата Калоян Стефанов направи 2:0. В 72-рата минута Янислав Цачев фиксира крайното 3:0.

През първото полувреме спартаклии претендираха за дузпа, само че реферът даде знак играта да продължи. В 45-ата минута Томас Цвятков пропусна най-чистото състояние за варненци. Халфът шутира от близко, само че вратарят на Локо мазета в корнер.

За Спартак игра 22-годишният Томас Цвятков, който е младеж на Литекс, само че има и мачове за първия и втория тим на Лудогорец. До дни ще стане ясно дали той остава при варненци напролет.

Треньорът Кириакос Георгиу тества и различен кадър на Лудогорец - 17-годишният десен бек Николай Пенков, както и трима юноши на Черно море, ритали през есента за село Караманите - Тугай Неджет, Ибрям Ибрекир и Емре Севим. Първите двама имат действителен късмет да останат в отбора. Същото се отнася и за Симеон Савов.

Първи игрови минути получиха също новите попълнения Венцислав Гурков и Христо Иванов, който идва чартърен от Славия. На терена беше и различен нов - Ивелин Ангелов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР