Отборът на Спартак тръгва с 16 футболисти утре за сутринта

...
Отборът на Спартак тръгва с 16 футболисти утре за сутринта
Коментари Харесай

Спартак тръгва с 16 футболисти за мача с лидера в София

Отборът на Спартак потегля с 16 футболисти на следващия ден за сутринта за София, където в четвъртък от 14,30 часа гостува на водача Септември в мач от XIII кръг на Втори лига.

От разширения състав отпаднаха Иван Пенев и Янаки Смирнов, които пребориха болките и упражняваха в последните дни, само че още не са подготвени на 100 %.

„ Двамата бяха на обзор при експерт и той предложи да не рискуваме, с цел да не се стигне до затруднения. ”, съобщи за „ Петел ” треньорът Кириакос Георгиу.

От 18-те отпаднаха също Тони Костадинов и Рангел Абушев. Първият още не е в оптимална форма след травмата, а вторият е навън до Нова година, откакто счупи ключица в гостуването на Струмска популярност в Радомир.

Групата: Християн Славов, Иван Иванов, Александър Йовчев, Николай Томов, Васил Добрев, Иво Иванов, Георги Динков, Архан Исуф, Стефан Иванов, Боян Илиев, Васко Боев, Стоян Иванов, Мирослав Георгиев, Филип Колев, Румен Николов и Ивайло Русев

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР