Отборът на Спартак Плевен се подсили в подкошието след изходящия

...
Отборът на Спартак Плевен се подсили в подкошието след изходящия
Коментари Харесай

Спартак Плевен намери заместник на Бенсън

Отборът на Спартак Плевен се укрепи в подкошието след изходящия трансфер на Барет Бенсън. Неговият заместител в ротацията на плевенчани е добре прочут на българската аудитория - Дейвид Хоутън. Бившият състезател на Балкан Ботевград дебаркира в водача във краткотрайното класиране, оповестиха от неговата организация.

View this post on Instagram
A post shared by Mansfield & Associates (@mansfieldandassociates)

31-годишният баскетболист, който е кадърен да се състезава както на позицията тежко крило, по този начин и като център, бе част от състава на ботевградчани през сезон 2017/18, когато записа междинни индикатори от 7.5 точки и 5.2 битки. След това американецът бе част от австрийския ГГМТ Виена и гръцкия Ретимно, а през предишния сезон Хоутън се състезаваше за северномакедонския Пелистер, с който реализира междинни индикатори от 8.3 точки и 4.5 битки.
 Спартак Плевен се раздели с единствения си задграничен баскетболист Спартак Плевен се раздели с единствения си задграничен баскетболист
Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР