Отборът на Спартак (Москва) претърпя провал и отпадна в квалификациите

...
Отборът на Спартак (Москва) претърпя провал и отпадна в квалификациите
Коментари Харесай

Голям провал! Спартак забрави за Попов и отпадна от ШЛ!

Отборът на Спартак (Москва) претърпя неуспех и отпадна в квалификациите на Шампионската лига. Най-популярният съветски отбор приключи 0:0 като хазаин с ПАОК в реванша от третия квалификационен кръг и след нелепата загуба с 2:3 в първата среща на гръцка земя се елементарни с конкуренцията. Припомняме, че Спартак водеше с 2:0 в първия мач (първият гол бе дело на Ивелин Попов - б.р.), само че още преди почивката ПАОК направи поврат до 3:2, а през втората част холандската звезда на московчани Куинси Промес пропусна дузпа.

Тази вечер Попов въобще не се появи в игра и изгледа целия мач от пейката, а без него отборът на Масимо Карера не съумя да порази нито един път противниковата врата.

Нещата се усложниха за руснаците в 33-ата минута, когато бразилският нападател Луис Адриано си изкара червен картон и остави съотборниците си с човек по-малко прекомерно рано в дуела. Малко преди този момент, в 24-ата минута, различен бразилец от Спартак - Фернандо, нямаше шансове уцели греда.

През втората част двете нули на електронното табло останаха да светят и резултатът не бе изменен, а това бе в интерес на гърците, които не престават напред. За Попето и компания пък остава утехата, че отборът ще продължи присъединяване си в европейските клубни шампионати, единствено че в Лига Европа. Спартак Москва (Русия) - ПАОК Солун (Гърция) 0:0 (общ резултат 2:3) МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР