Отборът на Созопол спечели важна победа в Югоизточната Трета лига

...
Отборът на Созопол спечели важна победа в Югоизточната Трета лига
Коментари Харесай

Созопол не се затрудни срещу Свиленград

Отборът на Созопол завоюва значима победа в Югоизточната Трета лига против отбора на Свиленград 1921. Вчера на стадион " Арена Созопол ", възпитаниците на Маргарит Димов се постановиха с 2:0 в среща от 4-ия кръг на шампионата и се върнаха на победния си път, откакто предната седмица не съумяха да завоюват морското дерби с Несебър, приключило наедно 1:1. По този метод Созопол към този момент има в актива си 10 точки след три победи и едно тъждество, преследвайки първото място. Днес Черноморец гостува на Родопа, а Марица приема Сокол. Двата тима са с по 9 точки.

Пълна доминация в срещата за домакините от Созопол против Свиленград, които бяха на вълна Купа на България. През седмицата " небесносините " отстраниха Миньор (Раднево) след осъществявания на дузпи и тъждество в постоянното време 1:1. След тегленият чоп, Созопол се падна с ОФК Поморие, а срещата от 1/16-ина финалите ще се играе в средата на другата седмица, на стадион " Арена Созопол ".

Антонио Ласков откри резултата против Свиленград в 30-aта минута след тъкмо изпълнена дузпа за нарушаване против Венцислав Гюзелев. Полузащитникът от Сандански бе невъзмутим, изпращайки кълбото в горния десен ъгъл за 1:0, вкарвайки третото си попадение от началото на шампионата.

Много пропуски лишиха домакините от второ попадение. Логичното въпреки всичко се случи и след час игра в 60-ата минута домакините от Созопол удвоиха своя задатък, оформяйки крайния резултат 2:0. Ариф Ферадов, който се появи на мястото на Радослав Байчев означи красиво попадение. След пас на Антонио Ласков, юношата на Локомотив (Пловдив) преодоля играч на Свиленград и с левия крайник означи за крайното 2:0, отбелязвайки второто си попадение в шампионата, откакто преди този момент бе вкарал и на Димитровград при триумфа вкъщи с 4:0.

Снимка: Котаспорт Югоизточна Трета лига 4 кръг, събота 24 август  Созопол 2:0краен резулат  Свиленград
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР