Отборът на Словения успя да надвие Израел в инфарктен мач

...
Отборът на Словения успя да надвие Израел в инфарктен мач
Коментари Харесай

Словения бие с гол на бивш нападател на Лудогорец, Русия опари Казахстан накрая

Отборът на Словения съумя да надвие Израел в инфарктен мач с 3:2 след гол в продълженията на дуела в мач от група G на европейските квалификации за Евро 2020.

Словенците поведоха посредством гол на Бенямин Вербич в края на първата част, само че при започване на второто полувреме Израел направи цялостен поврат с голове на Бибрас Натхо в 50-та и на Еран Захави в 62-та минта. Домакините обаче не се предадоха и на собствен ред направиха нов цялостен ремонт. Първо някогашният нападател на Лудогорец Роман Безяк изравни в 66-та минута, а Вербич означи победния гол в 91-та минута, с цел да оформи крайното 3:2.

В различен дуел от същата група Северна Македония реализира безпроблемен триумф като посетител на Латвия с 2:0. Головете за съседите ни отблеязаха неостаряващия Горан Пандев и халфа на испанския Леванте Енис Бадри в 14-та и 17-та минута.

В група I Русия трябваше да потрепери до последните минути, с цел да си обезпечи най-малък триумф против Казахстан. Победният гол означи Марио Фернандес в 89-та минута след асистенция на Александър Головен. Кипър, от своя страна, предстоящо разгроми цялостния новобранец Сан Марино с 4:0 като посетител. Два гола за кипърците означи Йоанис Кусулос, като с по един се регистрираха Фотис Папулис и Костакис Артиматас.

В късния дуел от Група E Словакия реализира витално значима победа с 2:1 като посетител на Унгария. Словаците поведоха с гол на Роберт Мак в 40-та минута. Унгарците бързо се върнаха в дуела при започване на втората част след гол на Доминик Шобошлай в 50-та минута. Победният гол обаче пронадлежеше на Словакия и беше маркиран от Роберт Боженик в 56-та минута на стадиона в Будапеща.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР