Отборът на Словения се раздаде при домакинството си на Латвия

...
Отборът на Словения се раздаде при домакинството си на Латвия
Коментари Харесай

Словения надви слабака в групата, но сметките са прекалено сложни

Отборът на Словения се раздаде при семейството си на Латвия и завоюва с 1:0 в среща от група “G” на европейските квалификации, с което резервира и дребните си шансове за класиране. Тимът е на две точки от втория Австрия, на който предстоят конфликти със Северна Македония и Латвия. След три дни пък словенците гостуват на водача и класирал се към този момент състав на Полша, което приказва, че надали ще ги забележим на финалите през лятото на 2020. На всичко от горната страна те нямат право да играят и на плейофите през Лигата на нациите. Северномакедонците и Израел също се борят за втората позиция.

Словенците знаеха, че възможностите им са единствено на доктрина. И въпреки всичко те сътвориха голям брой положения през вратата на латвийците, стреляйки 26 пъти към нея. И ненадейно попадението пристигна след автогол. В 53-ата минута Йосип Иличич центрира остро и топката се отби от тялото на Игорс Тарасовс, с цел да се озове в мрежата.

#SVNLVA | 1:0 | Konec tekme in ZMAGA!

Slovenija 1:0 Latvija
V torek igramo proti Poljski v Varšavi.#SrceBije | #EuropeanQualifiers pic.twitter.com/TRJ60NCjNo
— #SrceBije | #SVNLVA (@nzs_si) November 16, 2019
Латвия е цялостно отчаяние, като не е спечелил даже точка. МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА ЕВРО 2020 9 кръг, събота 16 ноември  Словения 1:0краен резулат  Латвия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР