Отборът на Слован (Братислава) направи малка крачка към класиране за

...
Отборът на Слован (Братислава) направи малка крачка към класиране за
Коментари Харесай

Слован с Божиков излъга ПАОК с късен гол

Отборът на Слован (Братислава) направи дребна крачка към класиране за групите на Лига Европа. Тази вечер той се наложи с 1:0 в семейството си на ПАОК в първия мач от плейофа на шампионата. Българинът Васил Божиков изигра цялостни 90 минути за словашкия първенец и бе дирек в защитата, която не позволи гол за противника.

Мачът не бе изключително зрелищен за наблюдение и головите благоприятни условия пред двете порти бяха малко. ПАОК обаче бе по-близо до разкриване на резултата, като още в 7-ата минута изстрел на Лео Жаба се отби от гредата.

По всичко личеше, че мачът отива към нулево реми, само че в добавеното време домакините съумяха да се доберат до успеха. Това стана и с помощта на вратаря на ПАОК Александрос Пасхалакис, който не съумя да улови една дълга топка в наказателното поле и разреши на Миенти Абена да отнеме и да я прати зад тила му в мрежата за 1:0.

Така Слован ще има минимално преимущество преди реванша в Гърция. ПАОК обаче не трябва да бъде отписван и гръцкият отбор сигурно ще търси победа и поврат в реванша на своя " Тумба ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР