Отборът на Славия записа втора поредна победа, след като се

...
Отборът на Славия записа втора поредна победа, след като се
Коментари Харесай

"Славия" победи "Царско село" с дузпа

Отборът на " Славия " записа втора поредна победа, откакто се наложи с 1:0 " Царско село " като хазаин в мач от 12-ия кръг на Първа лига. По този метод " белите " се изкачиха на седмо място с 16 точки, с една повече от " Черно море ".

Мачът стартира с заплаха пред вратата на домакините, само че Родни Антуи не се възползва от неточност в защитата и пропусна отличен късмет да открие резултата. " Белите " дадоха отговор с удар на Цветелин Чунчуков с глава в 22-та минута, само че той бе избавен от вратаря Родни Пласид.

Новото попълнение на " Царско село " обаче позволи неточност в 33-та минута, когато събори Чунчуков в наказателното поле и " Славия " получи дузпа. Ветеранът Галин Иванов не пропусна от бялата точка и домакините поведоха.

Снимка: Lap.bg

Второто полувреме стартира с нова заплаха за гостите, като този път Венцислав Христов не съумя да уцели вратата с удар от границата на наказателното поле.

" Белите " бяха покрай втори гол в 85-та минута. Владислав Узунов получи топката в наказателното поле единствено две минути след появяването си на терена и стреля тъкмо, само че Йордан Минев блокира удара и избави тима си.

" Царско село " опита напън, само че по този начин и не стигна до нещо по-сериозно пред вратата на " Славия ". Новакът в Пъра лига останава на предпоследното място в класирането.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР