Отборът на Славия проведе официалната си тренировка стадион Телиа 5G

...
Отборът на Славия проведе официалната си тренировка стадион Телиа 5G
Коментари Харесай

Славия тренира в пълна бойна готовност, финландците хвърлят надъхани младоци срещу белите

Отборът на Славия организира формалната си подготовка стадион " Телиа 5G Арена " в Хелзинки, където на следващия ден от 19:00 часа ще се изправи против локалния Илвес в първи мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Наставникът на " белите " Златомир Загорчич може да разчита на всички свои футболисти, на които гласоподава доверие за пътвуането до Финландия. От първичната група за срещата отпадна само Стефан Велков, който не отпътува за мача.
 Славия направи подготовка в Хелзинки преди мача с Илвес @@@
Старши треньорът на отбора е на мнение, че тимът е квалифициран добре, само че въпреки всичко възможностите на двата отбора за продължение напред са равни. Заги се надява, че играчите му ще съумеят да стигнат до добър резултат преди реванша след седмица в София. Освен това изрази религия, че играчите му ще се приспособят добре към терена за утрешния мач, който ще бъде с изкуствена настилка.



Срещата в началото трябваше да се играе в града на Илвес - Тампере, само че на стадиона там сега тече Световно състезание по лека атлетика за младежи и това наложи преместването на срещата. При това състояние е едва евентуално доста почитатели на домакините да пропътуват дистанцията до столицата, с цел да поддържат отбора. Местните медии чакат не повече от 1000 души да посетят срещата. Белите обаче ще бъдат подкрепяни от най-верните си почитатели, които ще дойдат от България за мача.

 Стадионът, на който Славия ще играе с Илвес Тампере @@@
Наставникът на Илвес - Ярко Вийс въпреки всичко съобщи, че се надява тимът му да получи поддръжка от трибуните. Специалистът призна, че неговият тим е млад и единствено четирима от футболистите са играли в миналото на европейската сцена. Седем от състезателите в групата на отбора пък са родени след 2000 година, а съвсем половината са под 25-годишни. Въпреки това Вийс счита, че те ще дадат всичко от себе си за позитивен резултат.

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ПРИСТИГАНЕТО НА СЛАВИЯ В ХЕЛЗИНКИ

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА СЛАВИЯ И ИЛВЕС

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ТРЕНИРОВКАТА НА ИЛВЕС

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ СТАДИОНА В ХЕЛЗИНКИ

ФОТОГАЛЕРИЯ ОТ ТРЕНИРОВКАТА НА СЛАВИЯ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР