Отборът на Славия продължава да води в битката за 7-ата

...
Отборът на Славия продължава да води в битката за 7-ата
Коментари Харесай

Славия гостува на Колежа в опит да направи решителна крачка към 7-ото място

Отборът на Славия продължава да води в борбата за 7-ата позиция в крайното нареждане, а довечера " белите " могат да създадат поредна значима крачка към мястото, което ще им даде право да играят в баража за присъединяване в Лигата на конференциите.

Футболистите на Ангел Славков гостуват на разтърсения Ботев Пловдив на стадион " Христо Ботев " от 20.00 часа, а победа ще приближи столичани към заветната цел - 7-ото място.

От друга страна " жълто-черните " изживяват доста сложен сезон, в който към този момент уволниха трима треньори, а през днешния ден четвърти друг ментор ще бъде край страничната линия в лицето на Стефан Стоянов.

" Канарчетата ", които не могат да завършат по-напред от 10-ата позиция, ще се стремят против Славия да пресечен серията си от четири следващи загуби в шампионата, а също така пловдивчани са в търсене и на своя първи гол след реконструкцията на " Колежа ".

Дотук през сезона Ботев Пловдив и " белите " към този момент изиграха три мача между тях в Първа лига, в които си размениха по един триумф и направиха едно тъждество. Двата отбора се срещнаха и в осминафиналите на шампионата за Купата на България, където Славия завоюва с 2:1 като хазаин.

В другия дуел от групата за разпределение на местата от 7-о до 10-о Локомотив София посреща Арда от 17.30 часа на стадиона в квартал " Надежда ". Кърджалии се нуждаят от наложителна победа, с цел да запазят възможностите си за присъединяване в баража за Лигата на конференциите, до момента в който триумф за " железничарите " значително ще реши разногласието за 7-ото място.

В рамките на акцията Локомотив София и Арда се изправиха на три пъти един против различен, като в границите на постоянния сезон на два пъти не излъчиха победител, само че в плейофите кърджалии завоюваха с 3:0 вкъщи.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР