Отборът на Славия приема Берое днес от 18,30 часа на

...
Отборът на Славия приема Берое днес от 18,30 часа на
Коментари Харесай

Славия ще спира черна серия срещу Берое на крилете на европобедите

Отборът на Славия приема Берое през днешния ден от 18,30 часа на националния стадион в дуел от първия кръг на Първа лига. " Белите " от Овча купел ще се опитат да спрат отрицателната серия против заралии, против които нямат победа в последните си осем мача за шампионата и Купата на България.

Воденият от Златомир Загорчич отбор е в приповдигнато въодушевление след двете победи в квалификациите на Лига Европа и ще се опита да затвърди възходящата си линия. Точно преди година Берое разгроми Славия с 4:1 на стадиона в " Овча купел ", само че през днешния ден надали ще повторят същия резултат.
 Славия продължава в Лига Европа след победа над Илвес @@@

Заралии идват в София с кадрови проблеми. Треньорът Александър Томаш няма да разчита на опитния Иван Бандаловски, който е с травма. Аут е и капитанът Мартин Райнов, който е осъден. Неговото място в средата на терена ще заеме Минчев, който дружно с Борислав Цонев ще подкрепя напъните на опитния Мартин Камбуров в офанзива.

Колегата му Загорчич чака здрав мач, в който Славия ще се хвърли в търсене на победа иуспешен старт на сезона в елита.
Вероятни сформира:
Славия: Стергиакис, С. Александров, Гамаков, А. Христов, Велковски, Карабельов, Мартинов, Г. Иванов, Узунов, Цветанов, М. Ангелов.
Берое: Перниш, Лесни, Ангелов, Хаджиев, Желев, Цветков, Мончев, Меска, Цонев, Бригидо, Камбуров.
ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР