Отборът на Славия победи Черно море с 3:2 в първи

...
Отборът на Славия победи Черно море с 3:2 в първи
Коментари Харесай

Славия с късен обрат срещу Черно Море в голово зрелище

Отборът на Славия победи Черно море с 3:2 в първи мач от 22-ия кръг на Първа лига, игран в столичния квартал " Овча Купел ". " Белите " стигнаха до цялостен поврат, с помощта на два късни гола на новото попълнение Радослав Кирилов.
Двубоят стартира чудесно за възпитаниците на Златомир Загорчич, които поведоха в резултата още в деветата минута с попадение на централния нападател Цветелин Чунчуков, който се разписа след добавка.
Още преди почивката " моряците " съумяха да стигнат до цялостен поврат с голове на Цветомир Панов и Дани Кики, който вкара на празна врата след подаване на Георги Илиев.
През втората част домакините натиснаха в търсене на поврат, само че варненци се отбраняваха солидно и изглеждаха покрай доста скъпа победа в борбата за класиране в топ 6.
Защитата на гостите бе пробита в 81-та минута, когато Ради Кирилов се разписа със страховит изстрел от далечно разстояние, който не остави шансове на Георги Китанов.
Развръзката на дуела пристигна в 92-та минута, когато Кирилов оформи крайното 3:2 с удар отблизо разстояние след добре свалена топка от Станисавлевич.
С този триумф Славия се изкачи до девето място в класирането с 27 точки, седем по-малко от днешния си противник, който заема шеста позиция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР