Отборът на Славия гостува на Черно море днес от 17,30

...
Отборът на Славия гостува на Черно море днес от 17,30
Коментари Харесай

Славия ще се опита да превземе “Тича” след 11 години

Отборът на Славия гостува на Черно море през днешния ден от 17,30 часа на стадион “Тича” в опит да реализира първа победа от 11 години насам против “моряците” във Варна. За последно “белите” победиха на “Тича” през март 2007 година, когато триумфът им с 1:0 пристигна след автогол.
Треньорът на Славия Златомир Загорчич е наясно, че на тима му следва тежък мач на неуместен стадион. Сърбинът няма да може да разчита на вратарите Стергиакис и Джерия, които са контузени и ще пусне под рамката опитният деец Георги Петков. С проблеми е и Димитър Велковски, като за него ще се взема решение в последния миг. В същото време наставникът на Черно море Илиан Илиев няма проблеми с контузени. От състава ще отсъства само Патрик Андраде, който се възвръща от контузия. Очаква се Илиев да направи единствено една смяна в стартовия състав, като в игра ще се завърне капитанът Георги Илиев на мястото на Дани Кики. Двубоят против Славия ще бъде генерална подготовка за варненци преди гостуването на Арда за Купата на България на 26 септември в Кърджали.
Черно море: Макенджиев, Енчев, Димов, Хасани, Кононго, Панайотов, Витанов, Ндонгала, Г. Илиев, Фенуш, Василев.

Славия: Петков, Ашковски, Гамаков, А. Христов, С. Александров, Карабельов, Узунов, Цветанов, Г. Иванов, Йомов, М. Ангелов.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР